Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Staj Sonuçları

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın merkez ve taşra birimlerinde staj yapacak fakülte ve yüksekokul öğrencilerinin 2017 yılı staj başvuruları tamamlanmış olup, Bakanlık birimlerinde staj yapacak öğrencilerin tam listesine  http://egitim.gtb.gov.tr/staj-islemleri/staj-sonuc-islemleri linkinden erişilebilir.

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın 2017 yılı stajı Yaz Dönemi Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayacak şekilde 4 haftalık programlar halinde tam gün olarak yapılmaktadır. Bu yıl tüm üniversitelerden katılan staj için kabul edilen toplam öğrenci sayısı 706’dır. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden bu yıl 112 öğrencinin staj başvurusu alınmış olup 102 öğrencimiz staj yapmaya hak kazanmıştır. Üniversitemiz bu rakamla tüm üniversiteler içerisinde 2017 yılında T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na stajyer öğrenci göndermede birinci olmuştur. Fakültemizden geçen sene aynı staja giden öğrenci sayısı sadece 2’dir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde İsteğe Bağlı Staj çalışmaları Doç. Dr. Oğuz YILDIRIM tarafından gönüllü olarak koordine edilmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgilere İşletme Fakültesi web sayfasından ulaşılabilir.

Doç. Dr. Oğuz YILDIRIM

ALKÜ İşletme Fakültesi